Privélessen

Wil je snel grote stappen vooruit maken of heb je bestaande blessures waarvoor je een persoonlijke aanpak zoekt? Wij bieden yogalessen op maat aan online via Zoom en in regio Limburg en Oost-Vlaanderen.

Vraag jouw privéles aan
Wie

geschikt voor alle leeftijden

yoga-ervaring is niet nodig

je hebt specifieke, fysieke klachten

je wil jouw yoga practice verdiepen

1-op-1 yoga aangepast aan jouw verhaal

Waarom

plan een yogales in waar & wanneer jij wil

heb jij klachten? we kunnen je helpen

je wil stress verminderen

elke les aangepast aan jouw lichaam

we bouwen samen op naar jouw doel

Praktisch

laat ons weten wat jouw doel is

yogales in functie van jouw info en doel

de les is tussen 60 en 90 min.

de les kan plaatsvinden bij jou of online

prijs op aanvraag

Vermijd of verminder

fysieke pijntjes

In privésessies optimaliseren we de les voor jouw lichaam. We verbeteren je houding waardoor je lichaam efficiënter kan werken en fysieke klachten verminderen of verdwijnen. Heb je bijvoorbeeld last van je onderrug? De kans is groot dat de positie van je bekken en bilspieren hier een rol in spelen. Heb je last van je nek? Dan werken we samen aan het wegwerken van de spanning in nek, schouders en bovenrug.

Verminder spanning

in lichaam en geest

Yoga stemt lichaam en hersenen meer op elkaar af. Je voelt positieve effecten zowel op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Leer actief hoe je je lichaam en hoofd meer tot rust en in balans met elkaar brengt. Lichaam en geest samenbrengen heeft niet alleen mentale voordelen, maar ook fysieke. Het helpt ons letterlijk en figuurlijk om makkelijker en met meer connectie door het leven te bewegen.

Optimaliseer

jouw mentale prestaties

Yoga verbetert jouw cognitieve prestaties, aandachtsvermogen en geheugen. Je krijgt langs de mat meer controle over jouw productiviteit en stress-levels. LYT Yoga is niet alleen een training voor het lichaam, maar ook voor de hersenen. Het lichaam is een krachtige tool om coördinatie, geheugen, focus, … te trainen. Elke les is anders en in elke les leren zowel lichaam als geest nieuwe dingen bij.

LYT Method®

Lara’s Yoga Technique

Wij geven LYT Yoga. Deze yogastijl, ontwikkeld door een kinesist, geeft je brein en de manier waarop je beweegt een reset. Veilige, versterkende en inspirerende bewegingen waarbij je opnieuw bewuster leert leven en bewegen. We leren op de mat hoe we onze yogaposes mee kunnen nemen in het dagelijks leven, zodat we makkelijker en vlotter kunnen bewegen heel de dag lang.

Testimonials